DESPRE GLAMOUR OPTIC

Glamour Optic magazin de optica medicala din Craiova, s-a nascut din dorinta nostra de a oferi tuturor purtatorilor de ochelari si chiar si nepurtatorilor de ochelari, sansa de a sti si a se informa despre sanatatea ochilor. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Si pentru ca stim ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite de noi aduc satisfactii clientilor nostri, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.

Fiecare zi este o provocare, iar fiecare vizitator care intra in marea familie a clientilor Glamour Optic ne aduce un zambet de multumire!

Glamour Optic si-a propus sa fie numarul 1 in acest domeniu. Conducerea si-a asumat acest rol cu toata seriozitatea, constienti fiind ca nu este usor, insa produsele si serviciile noastre de o calitate superioara au fost premisa de la care am plecat. Este extrem de importanta pentru noi sanatatea dumneavoastra, insa in acelasi timp venim cu o nota eleganta pentru imaginea dumneavoastra. Am pornit pe un drum al calitatii si al elegantei. Va vrem parteneri de drum pe toti dintre dumneavoastra care apreciati aceste doua valori, indiferent de venitul dumneavoastra. Pentru ca va oferim produse de cea mai inalta calitate, ne straduim ca si serviciile noastre sa fie la acelasi nivel calitativ, lucru asigurat de o echipa profesionista la dispozitia dumneavoastra. Optica medicala va ofera toate acestea pentru ca cel mai important pentru noi este ca dumneavoastra, clientii nostri, sa fiti multumiti si sa aveti intotdeauna parte de produse de calitate si la un pret decent.

In cadrul companiei noastre se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregătiti in fata tuturor provocarilor.

Personalul magazinelor Glamour Optic este reprezentat de opticieni, optometrişti si consilieri in vanzari, formand o echipa competenta care va poate indruma in alegerea solutiei optime pentru dumneavoastra.

Laboratorul de optica medicala este echipat cu aparatura de ultima generatie, astfel, calitatea executiei ochelarilor este exceptionala. Montajul ochelarilor se poate face intr-un timp foarte scurt, in cazul in care optiunile clientului includ variante aflate in stocul magazinului de optica. In caz contrar, personalul Glamour Optic va face tot posibilul ca ochelarul sa fie comandat si livrat in cel mai scurt timp, in functie de furnizori.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atuurile care ne recomanda.

Aveți nevoie de ajutor?