Brandul Catherine de’ Medici 1533

Brandul Catherine de’ Medici 1533

Brandul Catherine de’ Medici 1533 s-a născut în 2013, inspirat de regina cu același nume, prima icoană de stil capabilă să depășească secolul care a văzut-o printre protagoniștii absoluti: în ziua încoronării sale, de fapt, în 1533 , a purtat primii pantofi cu toc, realizati de mesteri experti florentini.Colecția de ochelari Catherine de’ Medici 1533 a fost prezentată la Mido, celebra expoziție dedicată ochelarilor.

Coroana, care a fost întotdeauna sinonimă cu putere, onoare, curaj, eleganță.Introducerea ochelarilor pentru Catherine de’ Medici este un pas important – spun expertii în lumea ochelarilor – Ochelarii sunt cel mai puternic accesoriu.

O expresie profundă a stilului purtătorului, ele ne vor permite să răspândim mai rapid interpretarea noastră despre lux. Stilul este incontestabil italian, original și sofisticat, dar fără bibelouri. Creatii artizanale, realizate integral in Italia, caracterizate prin eleganta moderna, prin detalii pretioase, soptite, pe forme mari si indraznete, pe geometrii indraznete.
Ochelarii sunt firul comun dintre trecut și viitor, explodând în culori vii, atât în ​​culori solide, cât și în grafică.

Distribuie