Glamour

Despre Glamour Optic

       

 

         Fiecare zi  este o provocare , iar fiecare vizitator  care  intra in  marea familie a clientilor   Glamour Optic ne aduce un zambet de multumire!  

      Glamour Optic si-a propus sa fie numarul 1 in acest domeniu.Conducerea si-a asumat acest rol cu toata seriozitatea, constienti fiind ca nu este usor , insa produsele si serviciile noastre de o calitate superioara au fost premisa de la care am plecat. Este extrem de importanta pentru noi sanatatea dumneavoastra, insa in acelasi timp venim cu o nota eleganta pentru imaginea dumneavoastra. Am pornit pe un drum al calitatii si al elegantei. Va vrem parteneri de drum pe toti dintre dumneavoastra care apreciati aceste doua valori, indiferent de venitul dumneavoastra.                                                          Pentru ca va oferim produse de cea mai inalta calitate, ne straduim  ca si serviciile noastre sa fie la acelasi nivel calitativ, lucru asigurat de o echipa profesionista la dispozitia dumneavoastra.                      Optica medicala,va ofera toate acestea pentru ca cel mai important pentru noi este ca dumneavoastra, clientii nostri, sa fiti multumiti si sa aveti intotdeauna parte de produse de calitate si la un pret decent.                                                                                                                

                     

                                                                                                                                                                       

   Glamour Optic , cu o experienta indelungata in domeniul opticii medicale vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama completa de produse de optica  medicala:rame ochelari,lentile ochelari,lentile de contact,ochelari de soare, ochelari de vedere, consultatii oftalmologice,prescriptii ochelari prin masuratori computerizate cu dioptron,prescriere de lentile de contact (cosmetice sau cu dioptrii),examinarea fundului de ochi,tratamente oftalmologice,diagnosticul afectiunilor oculare,executare de ochelari dupa reteta.  Rame de plastic cu insertie d metal in brate, balamale nituite fiind foarte flexibile si rezistente. Rame din titan flex,100% titan pur sau aluminiu, care sunt antialergice, anticorozive si extrem de usoare.                                                          - Ramele din titan flex, sunt produse confectionate dintr-un material unic si special. Ceea ce face cu adevarat să fie special, este efectul sau de „metal cu proprietati de memorare, asta inseamna ca ramele revin rapid la forma lor initiala fara sa ramana urme de indoire. Titan flexul este un aliaj metalic care, dupa cum sugereaza si numele lui, contine titan. Titanul este incredibil de dur si in acelasi timp este si extraordinar de flexibil.                                                                                                                                                 - Titanul a fost initial utilizat in domeniul medical in scopuri de diagnostic si tratament si de asemenea, in chirurgie. Folosit adesea in chirurgie titan flexul este de aproximativ 10 ori mai flexibil decat otelul. Aceasta flexibilitate se datoreaza efectului de „metal cu proprietati de memorare in combinatie cu titanul. 

 

 PROPRIETATI PRINCIPALE :

 

  Rame cu pana la 55% mai usoare  decat alte rame similare, efectul de memorare al metalului inseamna flexibilitate, revine la forma sa initiala, rezistenta la greutate redusa, antialergic, inoxidabil si flexibilitate mare 

 

    Rame pentru copii.   La Glamour Optic puteti gasi diferite modele si marimi de rame pentru copii. Ramele pentru copii sunt confectionate din materiale usoare si unele din ele si antialergice. Exista si rame de copii din titan Flex.  Vino cu prichindelul tau si alege-i o rama potrivita varstei lui,o rama vesela , una colorata, o rama cu care se poate mandri ca o poarta. Personalul calificat si aparatura ultramoderna va ofera o calitate superioara a serviciilor,adaptate fiecarui client,respectand si onorand astfel orice buget. 

      Va prezentam o gama larga de lentile pentru ochelari, cum ar fi:
Lentile din sticla minerala si sticla organica cu tratament antireflex, lentile fotocromatice, fotocromatice cu antireflex, lentile subtiate cu indici de refractie deasemenea comercializam lentile bifocale, lentile progresive din sticla minerala sau organica si nu in ultimul rand, lentile de contact.

Lentile: -Rodenstok -Hoya-Essilor                                                                                                   

 Oferim consultatii si consiliere intre orele 09:18 Luni-Vineri si intre 09:14 Sambata, iar in intampinarea necesitatilor dumneavoastra, avem promotii care includ consultatia si montajul gratuite.                                                                         

 Va invitam sa le descoperiti! Pentru a vedea intreaga gama de servicii va invitam sa vizitati Magazinele Glamour Optic, pagina de servicii sau sa ne contactati folosind datele de la pagina de contact.